Terug naar overzicht

Coolblue opent vestiging onder CC Max

Ondernemers Merwede

dinsdag 23 juli 2013

Coolblue, de snel groeiende online retailer op het gebied van consumentenelektronica,  opende deze week de winkel onder de woontorens van CC Max aan de Europalaan in Merwede. De winkel is het vierde fysieke service- en verkooppunt van de webwinkelketen. Er is de afgelopen periode hard gewerkt aan de inrichting van het verkooppunt en inmiddels is die voor eenieder te bewonderen.

Na de vestiging van Subway en de komst van de pop up onder Max, in gebruik als expositieruimte en flexwerkplek door onder andere Meer Merwede, wordt Coolblue de derde gebruiker van de commerciële plint onder de woontorens. Het nieuws over de komst van Coolblue naar Utrecht werd afgelopen week gebracht door De Utrechtse Internet Courant (DUIC.nl). Met de winkels zet het van oorsprong Rotterdamse bedrijf in op klantvriendelijkheid, onder meer door gericht advies te geven. Coolblue is een van Nederlandse grootste online verkopers. Wie het bedrijf en de formule nog niet kent, Marketingfacts publiceerde augustus vorig jaar een interview met Pieter Zwart, mede-oprichter en CEO van Coolblue.

De inrichting oogt open en overzichtelijk. Wij schoten vanmorgen even wat plaatjes die je in de slideshow hierboven terugvindt. Vanaf nu kun je dus ook in Merwede terecht voor al je elektronica. Wij heten Coolblue nogmaals van harte welkom en wensen alle medewerkers daar succes in deze beginfase!